طرز تهیه نان قندی خانگی به روش آسان
نان قندی یکی از نانهای کم شیرین و سنتی ایرانی است که از دیرباز طرفداران خاص خودش را دارد و در وعدههای صبحانه و عصرانه و حتی ماه مبارک رمضان پخته میشود. طرز تهیهی نان قندی بسیار ساده و آسان است و نیازی به خمیرمایه و استراحت ندارد. جالبه بدونید نان قندی سوغات شهرهایی مثل قزوین و ساوه است جهت آموزش تهیه این نان خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پخت نان قندی
- شکر: ١/٢ پیمانه (سرخالی)
- روغن مایع: ١/۴ پیمانه
- آرد: ١/۵ پیمانه
- بکینگ پودر: ٧ گرم کمی از قاشق چایخوری بیشتر
- جوش شیرین: ١/۴ ق چ (بجای جوش شیرین میتوانید یک ق چ بکینگ پودر بزنید)
- ماست: ١/۴ پیمانه
- نمک: ١/۴ق چ
طرز تهیه نان قندی
ماست و شکر مخلوط با قاشق هم میزنیم تا شکر حل شود سپس روغن اضافه شود ودرنهایت آرد و بکینگ پودر و نمک اضافه شود همهی آرد را یک جا نریزید همینکه خمیر به دست نچسبد کافی است خمیر نیاز به ورز دادن زیاد ندارد و بسیار لطیف است و نیاز به استراحت هم ندارد خمیر را به شکل دایره یا مستطیل در بیاورید رویش را با چنگال چند تا سوراخ بزنید و رویش را باقلم رومال یک عددزرده ویک قاشق روغن مایع واب زعفران مالیده داخل فر ٢٠٠ درجه یک طبقه بالاتر از وسط قرار بدهید به مدت یک ربع تا ٢٠ دقیقه تا روی نان طلایی شود. نوش جان