آشپزی

طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی

عدس پلو از غذا های خوشمزه و اصیل و سنتی ایرانی است که معمولا در نذری دادن ها استفاده می‌شود و به دلیل عدس و کشمش فراوان ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. با این مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته می‌توانید برای ۸نفر عدس پلو تهیه کنیددر صورتی که بخواهید بیشتر یا کمتر درست کنید می‌توانید مقدار مواد را بسته به تعداد نفرات ضرب و تقسیم کنید. برای یاد گرفتن طرز تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه عدس پلو

  • برنج: ۵ پیمانه
  • عدس: ۱.۵ پیمانه
  • کشمش پلویی: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه پلویی و زعفران
  • مواد گوشت قلقلی
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک‌

طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، یک قاشق زعفران دم کرده، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز میدهیم. گوشت های قلقلی کوچک را با مخلوط گوشت درست کرده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد داخل روغن مایع با شعله ملایم سرخ می کنیم.

عدس ها را با دو لیوان آب می پزیم.پیاز خلالی ریز شده را داخل روغن سرخ می کنیم و ادویه های عدس پلو را اضافه کرده و تفت می دهیم، کشمش پلویی را اضافه و کمی تفت می دهیم و عدس های پخته و مقداری زعفران دم کرده ریخته و مخلوط می کنیم.

برنج را داخل آب جوش همراه با مقداری نمک ریخته و دانه شمارتر آبکش میکنیم.داخل قابلمه کمی روغن می ریزیم و روی ته دیگ نان نصف برنج، تمام مخلوط عدس، گوشت های قلقلی و مابقی برنج را اضافه می کنیم و غذای را با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت دم می کنیم.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن